Market Update: Brasilien

Internationellt ingår Handelskammaren Värmland i ett nätverk med 12 000 handelskamrar i världen med 50 000 000 medlemsföretag. På vårt webbinarium ”Market update” kommer du att träffa en Svensk handelskammare på just den aktuella marknaden. Under mötet kommer du få en aktuell marknadsöverblick från insidan, samt en möjlighet att ställa frågor direkt till de som är experter.

Brasilien får nästan ses mer som en kontinent än ett land med sin befolkning på ca 210 miljoner invånare och en yta 17 gånger större än Sveriges. Idag finns cirka 200 svenska företag etablerade i Brasilien som tillsammans har anställt ca 60 000 människor inom olika sektorer!

Vi kommer på denna träff att ha med oss Swedish-Brazilian Chamber of Commerce och de kommer att besvara frågor så som: Vilka branscher är heta? Hur ser läget i landet ut för företag just nu i dessa ”Coronatider”? Hur pratar man i landet om den kontroversielle presidenten Jair Bolsonaro? Svenska Handelskammaren i Brazilien är en av de största svenska handelskamrarna utomlands och har idag ca. 200 medlemmar varav ca. 40 av de allra största svenska multinationella bolagen. Brasilien är ett fascinerande land med flera utmaningar och med politisk och ekonomisk turbulens, men också många och stora möjligheter. Kan det finnas affärsmöjligheter för företag verksamma i Värmland?

Föreläsare

Jonas Lindström är VD på Swedish-Brazilian Chamber of Commerce. Han extra mycket hjärta för Värmland då han bodde i Karlstad mellan 1993-2002! Sedan 2002 är han bosatt i São Paulo, Brasilien och sedan 2009 VD på den Svensk – Brasilianska Handelskammaren. Jobbar just nu med en årlig undersökning om det rådande affärsklimatet i landet och kommer ha alldeles färska siffror den 9e juni.

Detta seminarium hålls digitalt. Du kommer några dagar innan träffen att få en länk till mötet.

Kontaktperson:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Internationell handel
Kanske kan även dessa webbinarier och utbildningar intressera dig?