Skapa bra hybrida möten

Vi ser till att du får ut det mesta av ditt hybridmöte. Med lång erfarenhet av att skapa bra mötesplatser hjälper vi dig med upplägg, anpassad teknik och lämplig lokal.

Hybridmöten kan bli lika bra som när vi träffas i samma rum. En medarbetare, styrelsemedlem, eller extern föreläsare kan enkelt delta på distans, samtidigt som ett antal deltagare vill ses fysiskt. Med vår långa erfarenhet av att skapa mötesplatser, i kombination med vår digitala omställning, kan vi hjälpa dig som medlem att arrangera bra hybrida möten.

Rätt teknik och god planering

Tillsammans går vi igenom ditt möte och utformar det för att det ska fungera i ett hybridformat.  Vi ordnar med teknik, går igenom hur du styr mötet och finns tillhands om du behöver tekniskt stöd. Vi gör det enkelt för dig att arrangera bra möten!

Exempel på hybrida och digitala möten som vi kan hjälpa dig med:

Ledningsgrupper
Strategidagar
Sälj- och kundmöten
Nätverksträffar
Veckomöten
Workshops
Anställningsintervjuer
Styrelsemöten

Touchskärm skapad för hybridmöten

Med vår digitala 65 tum stora touchskärm kan ni ta ert möte till nästa nivå. Den är ett perfekt verktyg för alla möten som sker helt eller delvis digitalt.

Tack vare dess inbyggda 4K-kamera, högtalare och mikrofon får du hög ljud- och bildkvalité. Med whiteboard direkt på skärmen, auto framing, bilduppdelning och andra smarta funktioner skapar den förutsättningar för alla att vara delaktiga. Den är dessutom flyttbar och kan användas i den lokal som lämpar sig bäst för ert möte.

Det här hjälper vi er med:

  • Planering och upplägg
  • Teknik (65 tums touchskärm med inbyggd kamera, mikrofon, högtalare och whiteboard-funktion)
  • Riggning, teknikgenomgång och uppstart av mötet
  • Teknisk support under mötet
  • Lokal (hos oss i Inre Hamn i Karlstad)

Vid behov kan vi även delta under hela mötet för att styra tekniken eller agera moderator.

Pris från 1990:- exkl. moms.

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event