Bli en del av Handelskammarens nätverk
https://www.youtube.com/watch?v=t5TmNKYOzuQ

Handelskammarens hjärta klappar för Värmland. Vi är en plattform för er företag som vill engagera er och jobba aktivt med samhällsfrågor. Tillsammans arbetar vi för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen och för människorna som lever här – varje dag. Välkommen att bli medlem och en del av vårt branschöverskridande nätverk av 1150 medlemsföretag.

Välkommen som medlem!

Våra medlemmar finns i alla Värmlands kommuner, branscher och storlekar. Nästan hälften av alla som går till jobbet i Värmland går till ett av våra medlemsföretag. Vi hoppas att du vill bli en del av oss. Ju fler vi är, desto större blir vårt nätverk och vår gemensamma kunskap. Och desto starkare blir vår gemensamma röst.

Kostnaden för ett medlemskap i Handelskammaren Värmland bygger på hur många anställda ditt företag har i Värmland. Läs mer här.

Med hjärta för Värmland

Handelskammarens drivkraft är Värmland, näringslivet och människorna som finns här. Tillsammans med er medlemmar skapar vi förutsättningar för att företag och människor ska utvecklas och trivas i Värmland.

Det gör vi genom att erbjuda mötesplatser för kunskap, idéer och affärer och vi gör det genom att lyfta näringslivets röst, där du som medlem har inflytande att påverka.

Som medlem är du vår ryggrad och vår kompass. Tillsammans är vi hela 1150 medlemsföretag som brinner för Värmland och vill skapa förutsättningar för framtiden.

Handelskammaren Värmland är en regional och oberoende näringslivsorganisation. Med över hundra års erfarenhet är vi långsiktiga och uthålliga, samtidigt som vi är aktuella, snabbfotade och på’t. Alltid med hjärta för Värmland.

Vill du bli medlem eller är nyfiken på ett medlemskap?

Slå oss en signal, eller fyll i kontaktformuläret nedan, så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Eva Johansson
070-574 56 04
Päivi Johansson
072-729 93 57

Vill du veta mer om ett medlemskap?

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.
    Läs om vår villkor här.

Vi är medlemmar!

Vi är mötesplatsen för det värmländska näringslivet! Våra 1150 medlemsföretag finns i alla Värmlands kommuner, branscher och storlekar. Du hittar dem alla här!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail