Handelskammaren – Kalender | 2017-04-25

F-gruppen 170425

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen in till nätverksträffar på teman som entreprenörskap, karriärval och personlig utveckling.

Att spara till barn och pension

Till varje tillfälle bjuds intressanta föreläsare och samtalsledare in, för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Denna gång gästas vi Lena Johansson från SATS som kommer att prata om SMARTA mål. Till vardags arbetar Lena som Centerkoordinator på SATS Färjestad.

För många är träning en av de första saker som prioriteras bort när livspusslet skall läggas.
2014 sprang Lena Ultravasan 90, det krävde många träningstimmar och mycket planering för att genomföra. Lena delar med sig av sin erfarenhet när det gäller att använda sig av SMARTA mål för att få ihop träning, familjeliv och arbete.

Om träffarna

Träffarna sker i Karlstad, tisdagsförmiddagar ojämna veckor, och du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria, eventuellt tillkommer fika till självkostnadspris.

Under våren samarbetar F-gruppen med Clarion Hotel Plaza och vi håller till inne i frukostmatsalen. Vi drar igång klockan 10:15 och kaffe och smörgås finns att köpa från klockan 10.

Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Anmälan och frågor

karlstad@f-gruppen.se, Fredrik Lindroos och Emma Balderud.

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2017-04-25, 10:15-12:00. Kaffe och smörgås från kl 10.

Clarion Hotel Plaza, Karlstad

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail