Handelskammaren – Kalender | 2018-04-20

Handelskammaren på rull Barilla

Välkommen till Handelskammaren på rull Barilla, en nätverksträff där du förutom lunch och trevliga möten får en inblick i hur det går till att tillverka knäckebröd.

Värmland har fullt av spännande företag, ledande inom sin bransch. Under ett antal träffar har du nu möjlighet att besöka några ut av dem. Den 20 april bjuder vi ihop med Barilla in dig som medlem till en nätverkslunch och guidad tur i deras produktion. Med intressanta intervjuer, gott om tid för nätverkande och guidade turer är Handelskammaren på rull ett perfekt tillfälle för dig som medlem att inspireras, skapa nya kontakter och lära dig mer om det värmländska näringslivet.

Se de senaste investeringarna

Sedan 1931 har fabriken i Filipstad försett Sverige och världen med knäckebröd och flatbröd. År 1999 gick Barilla in som ägare och har sedan dess  gjort stora investeringar för att modernisera produktionen i den 44 fotbollsplaner, stora anläggningen. Verksamheten i Filipstad sysselsätter över 430 personer och har arbetat framgångsrikt med att att anställa nyanlända för att täcka sitt behov av medarbetare. Företaget har idag medarbetare från över 20 olika länder.

Lunch och visning av produktionen

Vi inleder träffen med lunch i Barillas egna lokaler, där du får ta del av intressanta intervjuer med bland annat Tommy Mohlin, platschef på anläggningen i Filipstad, och möjlighet att presentera dig för övriga deltagare. Efter lunchen drar vi på oss skyddskläderna och får en rundvisning i produktionen.

Varmt välkommen!

 

Information & anmälan

2018-04-20, 11.30-14.00

Barilla, Konsul Lundströms väg, Filipstad

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Max två personer per företag.

Anmälan senast 13 april, klockan 10:00 (i mån av plats). Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Då fabriken tillverkar mat är hygienkraven i produktionen mycket höga. Alla former av piercing måste tas ur för att man ska få delta på rundvisningen. Även ringar och andra smycken måste avlägsnas innan man går in i produktionen.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail