2017-03-30

Kalender och Nyheter

Handelskammaren på rull i Kristinehamn

Handelskammaren på rull är en mobil nätverkslunch, till för värmländska företag som vill bredda sitt nätverk, vårda sina affärskontakter och inspireras över en trevlig lunch. Den 30 mars är du välkommen till träffen i Kristinehamn.

Ort för ort åker vi genom länet och träffar dig och det övriga näringslivet. Den förra omgången lockade inte mindre än 860 personer. Förutom en god lunch bjuds du som deltar på intressanta intervjuer, trisskrap och, kanske bäst av allt, chansen att skapa nya kontakter, både med lokala företag och företag från andra orter.

Under lunchen i Kristinehamn får vi en pratstund med Fredrik Alvarsson, VD på Finnfoam, om företagets nyetablering i Kristinehamn. En investering på 400 miljoner. Dessutom har vi med Jenny Svensson, som äger och driver Italia Food Travel.

Vi vet att när människor möts, leder det ofta till affärer och samarbeten, så ta med kunder och kollegor och fyll fickorna med visitkort. Genom att delta på luncher på flera orter kan du bredda ditt nätverk i Värmland.

Varmt välkommen!

Till huvudsida Handelskammaren på rull

Soffan Sticky Beat

 

Läs alla Handelskammarens kalenderinlägg
jail