Handelskammaren – Kalender | 2018-03-14

Handelskammaren på rull Rottneros AB

Handelskammaren på rull är tillbaka. Denna gång ute på några av våra större industrier runt om i Värmland. Först ut är Rottneros Bruk i Sunne.

Värmland har fullt av spännande företag, ledande inom sin bransch. Under ett antal träffar, med start på Rottneros Bruk i Sunne den 14 mars, har du nu möjlighet att besöka några ut av dem. Med intressanta intervjuer, gott om tid för nätverkande och guidade turer är Handelskammaren på rull ett perfekt tillfälle för dig som medlem att inspireras, skapa nya kontakter och lära dig mer om det värmländska näringslivet.

Se de senaste investeringarna

Rottneros Bruk har investerat över 300 miljoner i anläggningen de senaste åren, och mer är på gång. Nu har du chans att inte bara höra mer om satsningen, utan också se den på plats. Under träffen i Sunne inleder vi med lunch på Wärdshuset Nils Holgersson, där du får ta del av intressanta intervjuer och möjlighet att presentera dig för övriga deltagare. Efter lunchen åker vi med buss den korta biten till bruket för en rundvisning på anläggningen.

Varmt välkommen!

Datum:
2018-03-14
Tid:
11.30-14.00
Plats:
Wärdshuset Nils Holgersson
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Max två personer per företag.

Anmälan senast 9 mars, klockan 10:00 (i mån av plats). Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Fullbokat. Mejla till linda@handelskammarenvarmland.se för att ställa dig på väntelistan.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail