Handelskammaren – Kalender | 2018-11-22

Handelskammaren på rull Uddeholm

Nu har du som medlem möjlighet att få en titt bakom kulisserna hos världens mest lönsamma stålföretag och en inblick i deras nya pulveranläggning för 3D-printing.

Värmland har fullt av spännande företag, ledande inom sin bransch. Under Handelskammaren på rull har du möjlighet att besöka några ut av dem. Den 22 november bjuder vi, ihop med Uddeholm och Hagfors Innovation Park, in dig till en nätverkslunch och guidad tur i stålverkets produktion, där vi bland annat får se den nya pulveranläggningen för 3D-printing.

Världens mest lönsamma

Under 2018 firar Uddeholm 350 år och man gör det som världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Många av de saker vi använder i vår vardag är skapade av ett verktyg tillverkat i Uddeholmsstål. Bilar, mobiltelefoner, vitvaror, datorer. Men hur går det egentligen till och hur ser det ut när det tillverkas?

Lunch på Hagfors Innovation Park

Vi inleder träffen på Hagfors Innovation Park, ett par hundra meter från Järnverket. Där bjuder vi på lunch och får en pratstund med bland annat Robert Gustafsson, Brand and Communication Manager på Uddeholm. Efter lunchen går vi gemensamt ner till Uddeholm för en rundtur i produktionen.

Med intressanta intervjuer, gott om tid för nätverkande och guidade turer är Handelskammaren på rull ett perfekt tillfälle för dig som medlem att inspireras, skapa nya kontakter och lära dig mer om det värmländska näringslivet.

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2018-11-22, 11:30-ca. 14:00

Hagfors Innovation Park, Gula villan, Dalavägen 5.

Pris: Kostnadsfritt, vi bjuder på lunch

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Max två personer per företag.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail