Handelskammaren – Kalender | 2019-03-21

Hitta nya exportmarknader

Vi vill gärna träffa dig för att prata om hur ni jobbar på den internationella marknaden. Vilka är era marknader idag och är det någon marknad som du tittar på speciellt nu, där du kanske har några frågor eller behöver råd och hjälp?

Den 21 mars kommer vi att besöka ett antal företag som verkar – eller vill in –  på en internationell marknad och som är intresserad av att hitta nya exportmarknader. Med oss har vi Martin Henningsson som arbetar med internationell affärsutveckling vid Västsvenska Handelskammaren.

Hör av dig till oss så bokar vi ett möte!

Vill du att vi besöker dig för ett förutsättningslöst möte, för att diskutera nya kunder, leverantörer och samarbetspartners?

 

”Det hade tagit betydligt längre tid för oss att själva göra all research och följa upp kontakterna. Dessutom hade det antagligen kostat mer pengar. Med sina kontor i olika länder har Handelskamrarna bättre förutsättningar eftersom de har människor på plats. – Peter Löfvenholm, marknadschef och en av ägarna på Torverk Industrial Doors.”

International affärsutveckling – Martin Henningsson

Martin arbetar med internationell affärsutveckling vid Västsvenska Handelskammaren. Med erfarenhet av internationella affärsprojekt har han assisterat tusentals små och stora företag med både strategiska och operativa internationaliseringsfrågor.
Genom Handelskammaren Värmland kan han stötta dig och ditt bolag när du söker nya marknader, exportkontakter, leverantörer, etableringsinformation eller annan internationell assistans.

Vi stöttar dig i dina internationella affärer

Genom Handelskammaren får du hjälp i frågor som rör internationell handel. Vi har en lång och bred erfarenhet av såväl stora som små frågor och vi utfärdar handelsdokument som förenklar och sparar pengar vid handel med utlandet. Som medlemsföretag får du kostnadsfri rådgivning i dokumenthanteringsfrågor och rabatt vid utfärdande av handelsdokument.

Läs mer här!

Kontaktpersoner

Henrik Kihlström
072-508 41 74
Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83
Datum:
2019-03-21
Plats:
Vi kommer till er!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail