2018-10-17

Kalender och Nyheter

Hur kan du samarbeta med universitetet?

Har ni någon idé eller något projekt som ni vill genomföra men som inte hinns med i den dagliga verksamheten? Vill ni vara synliga som arbetsgivare på universitetet och öppna upp dörrar till oväntade samarbeten och framtida rekryteringar?

Tillsammans med Karlstads universitet bjuder vi in till en  förmiddag med fokus på kompetens, företagsutveckling och framtidens medarbetare!

Oavsett storlek eller bransch kan ditt företag ha mycket att vinna på ett samarbete med Karlstads universitet, både genom att dra nytta av och bidra till den utbildning och forskning som bedrivs.

Under förmiddagen möter du företag som Mundati, Sogeti, ATEA, Uddeholm och SBAB,  som alla redan idag har ett etablerat samarbete med universitetet, och hör dem berätta om sina erfarenheter.

Du hör även Johan Sterte, rektor vid Karlstads Universitet och Handelskammarens vd, Frida Johansson diskutera hur samverkan mellan universitet och näringsliv kan utvecklas ytterligare.

Självklart träffar du också studenter och representanter från Karlstads universitet som ger konkreta förslag kring hur ett samarbete kan se ut – i allt från praktikplatser till forskningsuppdrag.

 

Läs alla Handelskammarens kalenderinlägg
jail