Handelskammaren – Kalender | 2018-02-21

Karriärnätverksträff för föräldralediga 180221

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen Karlstad in till nätverksträffar på teman som karriärval, personlig utveckling, familjens värdegrund och entreprenörskap.

F-gruppen drivs av och med föräldralediga och vill bidra till nya bekantskaper, inspiration och stöd.

Gästföreläsare 3/7:
Eva Solberg – Boosta din personliga utveckling under föräldraledigheten!

Vet du vilka värderingar som är viktigast för dig? Har de ändrats med barn? Känner du att du lever som du innerst inne vill, eller är det någon annans vilja? Att bli förälder kan upplevas omvälvande och vara en sådan händelse som ruckar dina värderingar. Att sedan ha möjlighet att bryta din vardag, att gå hemma med din bebis, kan få tankarna att snurra. Kanske har du tid att reflektera över din situation, fundera över dina tidigare val och över framtiden. Kanske blir denna perioden en tid för dig när du växer, där du utvecklas personligen.

Eva driver sitt eget bolag Soleva Education där hon bland annat erbjuder ledarskapsutbildning och coachning. På vår träff delar hon med sig av verktyg och övningar som kan hjälpa oss att boosta vår personliga utveckling.

Om träffarna

Träffarna är öppna för alla som är föräldralediga och sker i Karlstad, onsdagsförmiddagar jämna veckor. Vi samarbetar med Handelskammaren Värmland och tränarna sker i deras lokler, i Inre hamn i Karlstad. Hitta till Handelskammaren Värmland och Tullhusgatan >>
Du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria. Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Happy Doers 

För den uppmärsamma ser ni att inbjudan kommer från en ny avsändare, Happy Doers. Förutom nätverksträffarna kommer ni kunna följa oss i blogg och podcast där vi på ett seriöst men lättsamt sätt vill inspirera fler småbarnsföräldrar att bry sig mer om vad man själv vill snarare än att försöka leva ett perfekt liv utifrån normer eller andras förväntningar.
Podden släpps inom kort! Bloggen hittar ni där >> 

F-gruppen i vår

  • 7/3 Petra Bachmann, Technogarden. Karriären under småbarnsåren >>

Fler datum kommer inom kort!

Mer om F-gruppen

  • Mer om F-gruppen Karlstad >>
  • F-gruppen Karlstad på Facebook >>

Datum: 2018-02-21
Tid: 10:00-11:30
Plats: Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Insikten

Information & anmälan

2018-02-21, 10:00-11:30

Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Insikten

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail