Handelskammaren – Kalender | 2018-04-18

Karriärnätverksträff för föräldralediga 180418

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen Karlstad in till nätverksträffar på teman som karriärval, personlig utveckling, familjens värdegrund och entreprenörskap.

F-gruppen drivs av och med föräldralediga och vill bidra till nya bekantskaper, inspiration och stöd.

18/4: Catherine Bergman och Ida Sandgren, Handelsbanken

Hur påverkar föräldraledigheten privatekonomin och hur blir det egentligen med pensionen? Spelar det någon roll om en föräldrer är hemma längre än den andra och hur skulle man som par kunna kompensera för det? När skall man börja spara till barnen och på vilket sätt?

Varmt välkomna på nätverksträff den 18 april då vi gästas av Catherine Bergman och Ida Sandgren som jobbar som rådgivare på Handelsbanken Karlstad. Dessa inspirerande krutpaket kan få den minst intresserade, läs jag själv, att faktiskt förstå det oranga kuveret och att börja engagera mig i dessa frågor.

Foto, från vänster: Catrine Bergman och Ida Sandgren.

Om träffarna

Träffarna är öppna för alla som är föräldralediga och sker i Karlstad, onsdagsförmiddagar jämna veckor. Vi samarbetar med Handelskammaren Värmland och tränarna sker i deras lokler på entréplan, i Inre hamn i Karlstad. Hitta till Handelskammaren Värmland och Tullhusgatan >>

Du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria. Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Happy Doers 

För den uppmärsamma ser ni att inbjudan kommer från en ny avsändare, Happy Doers. Förutom nätverksträffarna kommer ni kunna följa oss i blogg och podcast där vi på ett seriöst men lättsamt sätt vill inspirera fler småbarnsföräldrar att bry sig mer om vad man själv vill snarare än att försöka leva ett perfekt liv utifrån normer eller andras förväntningar.

Podden släpps inom kort! Bloggen hittar ni här >> 

Nästa träff: 2/5

  • Vi återkommer om vem som gästföreläser denna gång!

Mer om F-gruppen

  • Mer om F-gruppen Karlstad >>
  • F-gruppen Karlstad på Facebook >>

Information & anmälan

2018-04-18, 10:00-11:30

Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Entréplan konferenslokal Insikten

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail