Handelskammaren – Kalender | 2018-03-21

Karriärnätverksträff för föräldralediga 180321

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen Karlstad in till nätverksträffar på teman som karriärval, personlig utveckling, familjens värdegrund och entreprenörskap.

F-gruppen drivs av och med föräldralediga och vill bidra till nya bekantskaper, inspiration och stöd.

Gästföreläsare 21/3: Annelie Brolinson – Livspusslet – driva eget under småbarnsåren

Dagishämtning och kundsamtal, VAB och tjänsteresor, nattvak och ledningsgruppsmöten. Ja, kombon är inte alltid den lättaste att få till. Under denna träff gästas vi av Annelie Brolinson, VD för HemCheck, som under småbarnsåren drivit upp ett medicintekniskt företag, från idé till börnoterat bolag. Annelie kommer att dela med sig av sin resa med företaget, hur hon fått ihop det så kallade livspusslet och vi kommer i gruppen att diskutera frågeställningar på detta tema.

Om träffarna

Träffarna är öppna för alla som är föräldralediga och sker i Karlstad, onsdagsförmiddagar jämna veckor. Vi samarbetar med Handelskammaren Värmland och tränarna sker i deras lokler på entréplan, i Inre hamn i Karlstad. Hitta till Handelskammaren Värmland och Tullhusgatan >>

Du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria. Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Happy Doers 

För den uppmärsamma ser ni att inbjudan kommer från en ny avsändare, Happy Doers. Förutom nätverksträffarna kommer ni kunna följa oss i blogg och podcast där vi på ett seriöst men lättsamt sätt vill inspirera fler småbarnsföräldrar att bry sig mer om vad man själv vill snarare än att försöka leva ett perfekt liv utifrån normer eller andras förväntningar.

Podden släpps inom kort! Bloggen hittar ni här >> 

F-gruppen i vår

  • Fler datum kommer inom kort!

Mer om F-gruppen

  • Mer om F-gruppen Karlstad >>
  • F-gruppen Karlstad på Facebook >>

Information & anmälan

2018-03-21, 10:00-11:30

Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Entréplan konferenslokal Insikten

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail