Handelskammaren – Kalender | 2018-05-16

Karriärnätverksträff för föräldralediga

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen Karlstad in till nätverksträffar på teman som karriärval, personlig utveckling, familjens värdegrund och entreprenörskap.

F-gruppen drivs av och med föräldralediga och vill bidra till nya bekantskaper, inspiration och stöd.

16/5: Spel, lek och lärande – Andreas Stjärhem, Sticky Beat

Är våra barns digitala vanor en språngbräda till deras digitala framtid eller en start på en osund livsstil? Antagligen är det inte så svart eller vitt, men det är något vi dagens småbarnsföräldrar behöver förhålla oss till. Säsongens sista träff, onsdagen den 16/5, gästas vi av Andreas Stjärhem från Sticky Beat som jobbar med digitala innovationer. Andreas kommer dela med sig av sina erfarenheter kring barns lärande och utveckling med digitala verktyg och vi kommer att föra en diskussion kring hur vi som småbarnsföräldrar kan relatera till barnens spelande.

Om träffarna

Träffarna är öppna för alla som är föräldralediga och sker i Karlstad, onsdagsförmiddagar jämna veckor. Vi samarbetar med Handelskammaren Värmland och tränarna sker i deras lokler på entréplan, i Inre hamn i Karlstad. Hitta till Handelskammaren Värmland och Tullhusgatan >>

Du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria. Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Happy Doers 

För den uppmärsamma ser ni att inbjudan kommer från en ny avsändare, Happy Doers. Förutom nätverksträffarna kommer ni kunna följa oss i blogg och podcast där vi på ett seriöst men lättsamt sätt vill inspirera fler småbarnsföräldrar att bry sig mer om vad man själv vill snarare än att försöka leva ett perfekt liv utifrån normer eller andras förväntningar.

Podden släpps inom kort! Bloggen hittar ni här >> 

Nästa träff:

  • Vi återkommer med datum och information om föreläsare!

Mer om F-gruppen

  • Mer om F-gruppen Karlstad >>
  • F-gruppen Karlstad på Facebook >>

Datum: 2018-05-16
Tid: 10:00-11:30
Plats: Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Entréplan konferenslokal Insikten

Information & anmälan

2018-05-16, 10:00-11:30

Tullhusgatan 1A, Karlstad. Lokal: Entréplan konferenslokal Insikten

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail