2017-12-13

Kalender och Nyheter

F-gruppen, karriärnätverksträff för föräldralediga

Är du, en kollega eller någon i ditt nätverk föräldraledig och intresserad av möjligheten att utbyta erfarenheter kring hur man får ihop karriären under småbarnsåren? Kanske byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner och egen utveckling för en stund?

I samarbete med Handelskammaren Värmland bjuder karriärnätverket F-gruppen Karlstad in till nätverksträffar på teman som karriärval, personlig utveckling, familjens värdegrund och entreprenörskap.

F-gruppen drivs av och med föräldralediga och vill bidra till nya bekantskaper, inspiration och stöd.

Den här träffen handlar om dig!

Ny familjekonstellation, önskan om nytt jobb, ny i Karlstad, stress över att vännerna inte hinns med, ständigt missförstådd av partnern eller kanske träningen bara funkar i teorin. Vart haltar ditt livshjul? På årets sista träff kommer du att under work shopsliknande former få borra i just din fråga. Efter träffen hoppas vi du har en klarare bild av din fråga och en plan för vad du behöver göra för att göra den förändring som krävs.

”Vaddå haltande livshjul, det känner jag inte igen?” Tillhör de en av de där som är nöjd med allt å har koll på läget!? Vi kommer att jobba i grupper och kanske är det just du som kan inspirera och peppa någon annat att ta klivet att göra den förändring som denna behöver!

Vi träffas på luciadagen och vi skall befria er från vår skönsång men bjussar på lite lussefika.

Denna säsongsavslutning görs som vanligt i samarbete med Handelskammaren Värmland men också med Butik och Galleri TRÄ i inre hamn. Träffen hålls därmed i TRÄ’s lokaler som ni hittar i Magasin 2, Inre Hamn, Tyggårdsgatan 2: Hitta hit >>

I butik och galleri TRÄ hittar du perfekta julklappar helt gjorda av skogen, av TRÄ, och som lök på laxen får vi 10 % rabat på det vi handlar i anslutning till träffen.

För er uppmärksamma medlemmar så har det blivit en ändring i schemat. Vi skjuter på träffen en vecka och Lars Klinghagen som skulle ha kommit, får vi träffa under våren istället.

Mer om F-gruppen

Läs mer om vad som är på gång på vår webb http://f-gruppen.se/karlstad/ eller på vår nya Facebooksida https://www.facebook.com/FgruppenKarlstad/ ! På Facebook kan du lätt tipsa andra föräldralediga om vad som är på gång i F-gruppen Karlstad, genom att exempelvis dela våra evenemang!

Om träffarna

Träffarna är öppna för alla som är föräldralediga och sker i Karlstad, onsdagsförmiddagar ojämna veckor. Du väljer själv vid vilka tillfällen du deltar. Träffarna är kostnadsfria.

Givetvis är både du och ditt barn lika välkomna!

Vi ses!

Hälsar Kristina, Emma, Ingela och Madde,
F-gruppen Karlstad 

 

Tid: Onsdag 13 december 2017, kl 10:00-11:30
Plats: TRÄ butik och galleri
Anmälan senast 12/12 till: karlstad@f-gruppen.se

 

Läs alla Handelskammarens kalenderinlägg
jail