Handelskammaren – Kalender | 2020-03-19

Nätverk: 10 personer pratar om - Ny som chef

Är du ny i rollen som chef och har medarbetaransvar? Vill du diskutera med andra som är i samma situation kring hur man bäst skapar balansen mellan att vara chef och kollega, hur konflikter kan hanteras eller kanske kring hur man som chef bäst prioriterar sin tid? 

I ditt jobb som chef ingår att hantera relationer, förhålla dig till ramar, leverera resultat och leda verksamheten i en riktning. Som ny i rollen kommer du ibland att hamna i situationer där frågor, som för de flesta kan kännas ovana och obekväma och som det många gånger inte finns självklara svar på, måste lösas.  

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk 

I nätverksgruppen ” 10 personer pratar om – Ny som chef” erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra i samma situation bolla, diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din nya roll. Du kan diskutera och söka eget stöd i situationer som känns nya, svåra eller besvärliga. 

Du möter personer som har samma roll som du men där garanterat åsikterna, perspektiven eller erfarenheterna i många fall är annorlunda än dina egna. Ingången är personlig.

Nätverket hålls samman av en nätverksledare, men bygger på att du som deltagare är aktiv och bidrar med inspel, frågor och erfarenheter. Det är deltagarnas förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Inför första träffen kommer du därför att bli kontaktad. 

Vi träffas vid 4 tillfällen under 2020, med start den 19 mars. De resterande träffarna bokas in gemensamt med gruppen. 

För vem: 

10 personer pratar om  -Ny som chef vänder sig till dig som är, eller känner dig, ny i din chefsroll. Kanske leder du en ny grupp eller har blivit chef över gamla kollegor. Kanske har du hunnit jobba som chef ett tag eller precis skrivit på kontraktet.    

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland.

Kontaktperson

Helena Englund
054-22 14 81 | 072-561 40 85

Information & anmälan

2020-03-19, 9.00-12.00

Handelskammaren Värmlands lokaler, Tullhusgatan 1A, Karlstad

Pris: 4900 kr per person exkl moms

Medlem? Här kan du se om ditt företag är medlem i Handelskammaren Värmland.

Anmälan: Din anmälan vill vi ha senast 9 mars. Nätverket har ett begränsat antal platser – max 10 personer i denna omgång.

Är du intresserad av att delta i nätverket Ny som chef men vill veta lite mer innan du anmäler dig?  – Hör av dig till Helena Englund, 072-561 40 85, helena@handelskammarenvarmland.se

Antal träffar: Vi träffas vid 4 tillfällen under 2020, med start den 19 mars. Resterande träffar bokas in gemensamt med gruppen. 

Bokningsvillkor: Din bokning är bindande men platsen kan överlåtas till annan person. Om du av någon anledning får förhinder kan du fritt avboka fram till 4 veckor före första träffen. Vid avbokning 2-4 veckor före första träffen debiteras 50% av avgiften. Vid avbokning mindre än 1 vecka före första träffen debiteras hela avgiften.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail