Handelskammaren – Kalender | 2018-12-11

Grötfrukost Arvika

Under årets avslutande frukostträff i Arvika är det åter dags för vår välbesökta grötfrukost. I år på anrika Musikhögskolan Ingesund.

Musikhögskolan Ingesund är Värmlands största konsert- och evenemangsgivare och ett av länets stora varumärken. På Ingesund utbildas musiklärare, musiker och musikproducenter och många av landets mest kända artister, musiker och pedagoger har någon gång studerat och haft nära relation till Ingesund och Arvika.

Under morgonen berättar Johan Birgersson, konsertsamordnare, mer om musikhögskolans verksamhet och vi bjuds på julmusik i konserthallen. Dessutom har vi med ett flertal företag för att prata med dem om deras händelserika år.

Som alltid under våra frukostar kommer det att finnas gott om tid för nätverkande. Allt för att du ska kunna skapa nya affärer och samarbeten.

Kontaktperson

Eva Johansson
070-574 56 04

Information & anmälan

2018-12-11, 07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.

Musikhögskolan Ingesund, Arvika

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast klockan 15.00 dagen innan. Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms.

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle. Endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail