Handelskammaren – Kalender | 2019-11-12

Nätverksfrukost Arvika

Det händer otroligt mycket på ett år i Värmland. Därför passar vi på att sammanfatta året i en årskrönika tillsammans med flera lokala företagare.

Den här gången är vi på Rackstadmuseet i Arvika, och vad passar då inte bättre än att träffa den nya museichefen, Annelie Strömberg? Rackstadmuseet är ett av Värmlands största turistresemål och har en stor del i den värmländska kulturhistorien.

Någon som också är ny på jobbet är Birger Pettersson Wiik. Han är ny verksamhetschef för Arvika Näringslivscentrumoch har ett viktigt uppdrag. Arvika Näringslivscentrum verkar för ökad regional tillväxt och företagsamhet.

Niklas Nilsson driver produktionsbyrån DPROD. Han är en av många kompetenta värmlänningar som återvänt tillbaka till sitt hemlän för att bli en viktig kugge i det lokala näringslivet.

Utöver dessa tre, kommer vi även att få möta Jonas Ås på Interjakt i Årjäng, samt Thomas Hildingsson på TH:s Trä- och Betongslipning i Värmland. Utöver samtalen ges även, naturligtvis, tillfälle för nätverkande.

Varmt välkommen till årets sista frukost!

Information & anmälan

2019-11-12, 07.30-09.00. Frukosten står framdukad från 07.10.

Rackstadmuseet, Arvika

Anmälan: Senast 8 november, i mån av plats. Max två personer per företag.

Har du frågor? Hör av dig till Eva Johansson:
mejl: eva@handelskammarenvarmland.se tel: 070-574 56 04

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail