Handelskammaren – Kalender | 2019-02-12

Nätverksfrukost på Volvo i Arvika - Fullbokat

Konkurrensen om arbetskraften ökar och det blir allt viktigare för arbetsgivare att arbeta aktivt med att attrahera, rekrytera, motivera och behålla personal. På Volvo i Arvika är Employer of choice ett av verksamhetens strategiska områden. Vid denna nätverksfrukost lär vi oss mer om hur de jobbar!

Volvo Construction Equipment är världsledande när det gäller tillverkning och försäljning av hjullastare. På huvudfabriken i Arvika jobbar 1000 personer och här tillverkas maskiner – från plåt till färdig produkt – som sedan skickas vidare ut i hela världen.

Välkommen till årets första nätverksfrukost i Arvika, som denna gång hålls i Volvo CE:s lokaler, där vi fördjupar vi oss i frågan hur man är en attraktiv arbetsgivare.

Vi inleder träffen med frukost på Volvo CE:s besökscentrum, där Mikael Liljestrand, platschef, och Jeanette Widén, HR-chef, presenterar Arvikafabrikens arbete kring Employer of choice. Vi avslutar med en rundtur i fabriken.

Varmt välkommen!

Fullbokat. Vill du stå på väntelistan kontakta Eva Johansson, eva@handelskammarenvarmland.se.

Kontaktperson

Eva Johansson
070-574 56 04
Datum:
2019-02-12
Tid:
07:00-09:00
Plats:
Volvo Construction Equipment, Arvika
Pris:
Kostnadsfritt.
Övrig info:

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast klockan 15.00 dagen innan. Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms.

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle. Endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland.

 

Fullbokat. Vill du stå på väntelistan kontakta Eva Johansson, eva@handelskammarenvarmland.se.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail