Handelskammaren – Kalender | 2020-02-11

Nätverksfrukost - Världen känner av oss!

Nu är 2020 igång! Och med det inleder vi med årets första nätverksfrukost i Arvika den 11 februari. Temat den här gången är Världen känner av oss, och vi får möta lokala företag som verkligen satt länet på den internationella kartan.

Vi får möta Patric Winberg från ABC Solutions. Företaget levererar monteringsklara räcken, trappor, raper och andra konstruktioner till nordiska länder och har, på senare år, kraftigt ökat omsättningen och blivit en tung spelare på marknaden.

Interjakt är Årjängsföretaget vars jaktbutiker finns över hela Sverige och även på några ställen i Norge, Finland och Danmark. Företaget bildades 1987 och har, i dagsläget, närmare 90 butiker över hela Norden. Vd Jonas Ås kommer och pratar om företagets tillväxt och expansion till våra grannländer.

Ett värmländskt hantverk i kombination med kakao och ingredienser från spännande platser runt om i världen – ja, det är Rawchokladfabrikens ekologiska produkter i ett chokladskal. På frukosten får vi möta Sebastian Bäckström, delägare till företaget. Chokladen som de tillverkar är vegansk, nötfri, mjölkfri, sojafri och raw, vilket gör att de flesta kan njuta av en god bit choklad.

Varmt välkommen till nätverksfrukosten i Arvika!

Kontaktperson

Eva Johansson
070-574 56 04

Information & anmälan

2020-02-11, 07.30-09.00 (Frukosten står framdukad från 07.15)

Scandic, Arvika

Anmälan: Senast 7 februari i mån av plats. Max två personer per företag.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail