Handelskammaren – Kalender | 2019-04-09

Nätverksfrukost i Arvika - Handel och e-handel

2018 blev ett framgångsrikt år för den svenska e-handeln. Tillväxten uppmättes till 15 procent jämfört med året innan. För 2019 är prognosen att e-handeln kommer växa med 14 procent och uppgå till 88 miljarder kronor. Under denna nätverksfrukost träffar vi tre spännande företag som alla ser e-handeln som en affärsmöjlighet!

Möt tre företag

Under morgonen möter vi Pauline Grindvall från e-handelsbolaget My Perfect Day, en av tre nominerade till Handelskammarens utmärkelse Årets affär. Företaget har haft en rejäl utveckling de senaste fem åren och omsättningen har ökat med minst 60 procent varje år. Pauline delar med sig av sin resa och ger oss tips på hur man lyckas med sin e-handel.

Bland fjolårets tillväxtraketer i Sverige hittar vi bland annat livsmedelshandeln. Mycket beroende på att de stora aktörerna satsade på nätet under året. Vi träffar Mikael Wiotti, ägare av Ica Kvantum Arvika, som berättar om sin e-handelssatsning. Vad händer när en fysisk butik även blir digital? Med omsättningen, kunderna och butiken?

För Ann-Charlott Åström på den nyöppnade butiken Be True Clothing är webben ett extra skyltfönster. Under frukosten pratar vi också med henne om hur det digitala och det fysiska kan gå hand i hand.

Valmöte

Vi avslutar frukosten med ett kort valmöte i Handelskammarens lokalavdelning i Arvika, där vi utser och presenterar representanterna för 2019.

Nätverka!

För att skapa goda förutsättningar för nya affärer finns det gott om tid för mingel. Det finns också möjlighet att stanna kvar och nätverka efter frukosten.

Varmt välkommen!

Kontaktperson

Eva Johansson
070-574 56 04

Information & anmälan

2019-04-09, 07:30-9:00. Frukosten står framdukad från 07:15

Scandic, Torggatan 9, Arvika

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.
Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail