Handelskammaren – Kalender | 2018-05-08

Nätverksfrukost Karlstad 18-05-08

Välkommen till frukostträff med Handelskammaren Värmland, denna morgon med fokus på framtidens arbetsplats.

Aktivitetsbaserade kontor, digitalisering, automatisering, VR och AR, alla bidrar de till en ny typ av arbetsmiljöer. Men hur påverkar det oss som medarbetare och vad kan vi förvänta oss av framtidens arbetsplats? Tillsammans med en rad gäster pratar vi om hur ny teknik och trender påverkar vårt sätt att arbeta och vilka för och nackdelar det för med sig.

Vi får ta del av vad Ann Bergman, forskare vid Karlstads Universitet, har kommit fram till när hon har studerat Valmet och medarbetarnas allt mer digitala arbetsmiljö. Vad händer när gränsen mellan fritid och arbete suddas ut och hur kan vi på bästa sätt hantera detta gränslösa arbetsliv?

Dessutom har vi med oss Johan Gunnarsson, CTO på teknikkonsultbolaget Combitech, för att prata om hur digital lösningar skapar en ny typ av industrier där medarbetarnas arbetssätt, men också roller och uppgifter, förändras. Vi får några exempel på ”framtidens” digitala lösningar.

Med på plats är också Stefan Ahlmark från Karlstad Business Center och Linda Hallgren på, inredningsbyrån Hedas and Tails. Vi pratar med dem om nya kontorslösningar, kreativa miljöer och hur en bra arbetsplats är uppbyggd.

Varmt välkommen!

Intervjuer med:

Datum:
2018-05-08
Tid:
07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Fullbokat, mejla till linda@handelskammarenvarmland.se om du vill ställa dig på väntelistan.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail