Handelskammaren – Kalender | 2018-10-09

FULLBOKAT - Nätverksfrukost Karlstad

​Värmland är fullt av globala företag, med stora möjligheter att göra skillnad, inte bara lokalt. Med gäster som Go Outside Media, LIFE Academy och MPT Sweden pratar vi om det globala Värmland och hur vi kan bidra till en mer hållbara värld.

Vi gästas av Glenn Mattsing, äventyraren och biologen, som bland annat seglat till Almedalen på en flotte av skräp. Han har även jobbat ihop med Naturskyddsföreningen för att ta fram skolmaterial för att på ett nytt sätt väcka ungdomars intresse för miljöfrågor och globala målen för hållbar utveckling.

Senaste i raden av projekt han engagerat sig i är företaget Melker of  Sysslebäck, som säljer kajaker, som har som mål att kunna skriva ut kajaker i 3D-skrivare med hjälp av återvunnet material.

Med oss har vi också  Patricia Edwardsson, LIFE Academy, och Daniel Styrenius, vd MPT Sweden, för att prata globalisering och hållbar utveckling. Hur kan det ena bidra till det andra och samtidigt öka företagets lönsamhet?

Vi presenterar även vår nyligen framtagna analys ”Det globala Värmland” och hör vad Karlstads kommun gör som en av Sidas sju globala kommuner.

Varmt välkommen! 

PROGRAM

Intervjuer med:
Glenn Mattsing, äventyrare och biolog, Go Outside Media
Patricia Edwardsson, LIFE Academy
Daniel Styrenius, MPT Sweden AB

Presentation av vår analys ”Det globala Värmland”

(det har blivit ändringar i programmet då Olof Grännström, från Gapminder, har fått förhinder. Han ersätts av äventyraren Glenn Mattsning)

Kontaktperson

Information & anmälan

2018-10-09, 07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.

Scandic Winn, Karlstad

Pris: Kostnadsfritt

FULLBOKAT – kontakta Linda Johansson, linda@handelskammarenvarmland.se eller 072-7299353 för väntelista. 

Frukosten arrangeras i samarbete med Karlstads kommuns  och evenemanget  Globala Karlstad, som pågår 8-21 oktober.

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail