Handelskammaren – Kalender | 2018-11-13

Nätverksfrukost Karlstad - Våra växande småföretag

Varmt välkommen till Handelskammaren Värmlands frukostträff. Denna morgon med fokus på våra växande småföretag.

Vi gästas av Per Kristensson, forskare från Centrum för Tjänsteforskning vid Karlstads universitet, som  ger sina bästa råd för att öka den positiva kundupplevelsen, en konkurrensfördel som blir allt viktigare.

Dessutom har vi med oss Peter Malmberg, vd på Decision By Heart och Ing-Marie Albinsson, ägare av Lilla Tandkronan, för att prata om vad som fick dem att ta steget att starta eget, varför de lyckats, men också vilka utmaningar de stöter på.

Vi möter även John Johansson och Synnöve Orebjörk, som varit utbildare respektive processledare i projektet Affärskraft Värmland. De ger oss sina bästa verktyg för att sälja mer och nycklar som kan ge verksamheten en extra skjuts framåt.

Under frukosten presenterar vi även resultatet av projektet Affärskraft Värmland.

Varmt välkommen! 

Våra frukostar är ett perfekt tillfälle för dig som vill skapa nya kontakter, träffa affärsbekanta och inspireras. Det ges alltid tid för nätverkande och vi använder bordsplacering för att du som deltagare ska få lära känna nya människor och företag.

Kontaktperson

Datum:
2018-11-13
Tid:
07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren och deltagare i Affärskraft Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Fullbokat!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail