Handelskammaren – Kalender | 2019-03-05

Nätverksfrukost Karlstad - Löfbergs Arena - Fullbokad

Idrott, både på elitnivå och på bredden, är en viktig ingrediens för att skapa en attraktiv region. Under morgonen pratar vi om idrottens betydelse för det värmländska näringslivet och hur vi kan stärka Värmland som idrottsregion.

Vi har med oss Kicki Johansson, ordförande Värmlandsidrotten, Johan Engberg, verksamhetsansvarig på IF Göta och Marcus Ekholm, projektledare för arenautveckling på Karlstads kommun, för att bland annat prata attraktivitet, Friidrotts-SM och arenabyggen.

Dessutom får vi oss en pratstund med Stefan Larsson, vd Färjestad BK, som ger sin syn på ”produkten FBK” och dess betydelse för Värmland och Karlstad. Vi pratar också kval till SDHL och stundande SM-slutspel med representanter från föreningens A-lag.

För den som vill finns möjlighet att följa med på en rundvisning i arenan efter frukosten (ca.08.50-09.30).

Varmt välkommen!

Kontaktperson

Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83
Datum:
2019-03-05
Tid:
07:30-09:30(rundvisning 08.50-09.30). Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
The Locker Room, Löfbergs Arena
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

 

Denna frukost är nu fullbokad! Vill du bli uppskriven på vår väntelista? Skicka ett mail till Alexandra Pfeiffer!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail