Handelskammaren – Kalender | 2019-04-02

Nätverksfrukost Karlstad - Värmlands nya företag - FULLBOKAT

Just nu ser vi en rad spännande företag starta upp i regionen. Det handlar både om rena nyetableringar och befintliga företag som utökar och utvecklar sina verksamheter. Under morgonen får vi stifta bekantskap med några av de senaste tillskotten.

Med oss har vi två rykande färska nyetableringar. Den ena ett center för den snabbt växande sporten padel. Den andra så ny att vi ännu inte kan avslöja vad det handlar om, men som också kommer att erbjuda något, för Värmland, helt nytt.

Vi gästas av Magnus Kihlström på Make My Day, som tillsammans med en intressant mix av investerare dragit igång ett nytt bolag som heter Make My Film. En helt ny onlinetjänst på den nordiska marknaden, som gör det både enklare och billigare att få professionellt redigerad film.

Framtidens företagare

Dessutom träffar vi vinnarna av Superhjältestipendiet, som utses vid 100° Karlstad den 15 mars. Stipendiet om 250 000 kronor tilldelas en UF-företagare, ett UF-företag eller en UF-alumn upp till 25 år och ska förverkliga drömmen om att ta steget från affärsidé till företag.

Varmt välkommen!

Kontaktperson

Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83
Datum:
2019-04-02
Tid:
07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Detta frukostmöte är nu fullbokat. Vill du bli uppskriven på vår väntelista? Maila alexandra@handelskammarenvarmland.se

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail