Handelskammaren – Kalender | 2019-09-03

Nätverksfrukost Karlstad - fullbokad

Välkommen till höstens första frukostträff, där du förutom ett brett nätverk också får ta del av konkreta tips och exempel på hur en extern styrelse kan skapa ett mer lönsamt företag.

Att ta in externa styrelseledamöter är en viktig tillväxtfråga. Företag med styrelser som har minst en extern ledamot ger både högre lönsamhet och högre omsättningsökning jämfört med styrelser som inte har någon extern ledamot.

Vi har med oss Anna Lundmark Lundbergh, vd på Almi i Värmland, som ger oss sina bästa tips när det kommer till att tillsätta och bedriva styrelsearbete med externa ledamöter. Vi pratar också med Sven-Erik Månsson, vd på Poolwater, vars företag  har nått nya framgångar genom att ta in externa personer i sin styrelse.

Att vara ledamot

Att ha extern ledamöter är inte bara utvecklande för verksamheten, det är också utvecklande för personerna som sitter i den. Men hur går man tillväga och vad ska man tänka på som styrelseledamot? Maria Stenberg, ägare av &stenberg och van styrelseledamot, delar med sig av sina erfarenheter.

Vi vill också ha dina inspel på hur vi kan göra Karlstad och Värmland till en ännu bättre plats att bo, arbeta och driva företag i. Inspel som sedan kan ligga till grund för det fortsatta arbetet i Handelskammarens lokalavdelning Karlstad.

Varmt Välkommen!

Kontaktperson

Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83
Datum:
2019-09-03
Tid:
07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Väntelista

Denna frukostträff är fullbokad!

Vill du stå på väntelistan? Kontakta Alexandra Pfeiffer alexandra@handelskammarenvarmland.se

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail