Handelskammaren – Kalender | 2019-12-03

Nätverksfrukost Karlstad - Årskrönika (FULLBOKAT)

Snart vänder kalendern blad och vi kan strax säga 2020 istället för 2019. Men under året som har gått har det hänt massvis av spännande saker i Värmland. Den 3 december anordnar vi årets sista nätverksfrukost i Karlstad. Med temat "årskrönika", blickar vi tillbaka på ett händelserikt år.

Frida Johansson, vd på Handelskammaren Värmland, är med och sammanfattar hur året har varit för det värmländska näringslivet. Vad har stuckit ut och blev det något av den inbromsning som det talades om inför året?

Vi får stifta bekantskap med Combined Excellence, den värmländska koncernen som är med och formar framtiden. Deras affärsidé är att samla spjutspetsbolag inom digitalisering och därmed befästa Värmlands plats på IT-kartan. Niklas Hellberg, marknadschef och delägare i företaget, berättar om deras tillväxtresa och planerna framåt.

Ett annat bolag som vuxit kraftig sedan deras tjänst lanserades 2016 är Bookbeat. Under året har de etablerat sig i Karlstad, till stor del på grund av den ”hemvändande” dalmasen Jonas Ullström, som förutom att utveckla streamingtjänsten för ljud- och e-böcker, nu söker efter techtalanger i Värmland.

MeCovers är uppfinningen som lockar intresse över hela världen. Deras gynkjol är en enkel lösning på ett vanligt problem under medicinska och gynekologiska undersökningar. Karin Vangstad och Giselle Essé Hyvönen kommer och pratar om produkten – och framtiden.

OBS! Frukosten är nu fullbokad. Önskar du stå på reservlistan? Mejla oss på info@handelskammarenvarmland.se.

 

Kontaktperson

Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83
Datum:
2019-12-03
Tid:
07:30-09:00. Frukosten serveras från 07:15.
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail