Handelskammaren – Kalender | 2020-02-04

Nätverksfrukost Karlstad - FULLBOKAD

Den 4 februari har vi årets första nätverksfrukost i Karlstad. Då står värderingar högst upp på agendan. Att det värderingsbaserade ledarskapet blivit allt viktigare råder det inga tvivel om.

Men hur ska vi göra verkstad av det på jobbet? Och hur tänker den nya generationen? Vi möter tre personer som dels pratar om framtiden och vad vi kan förvänta oss av den, men också om konkreta case där värderingarna står i fokus.

Vi möter Sara Fröhling Lind på Ungdomsbarometern. Sara är expert på ungas livsstil och konsumtion och kommer att teckna bilden av en ungdomsgeneration som är starkt driven av värderingar.

Vi pratar med Löfbergs vd Lars Appelqvist. Löfbergs har precis lanserat en strategi där just  värderingar fått en stor plats. Lars är även ordförande i Färjestad BK som också jobbar aktivt med värderingsarbetet.

Markus Åberg, People Plan Specialist på Academic Work kommer och pratar om YPAI, Young Professional Attraction Index och vad de nya generationerna värderar hos arbetsgivare. Hur anpassar dagens arbetsplatser sig för de kommande generationerna? Och, vad händer om de inte gör det?

Varmt välkommen!

Frukosten är nu fullbokad

Alla platser till denna frukost är nu fullbokad. Vill du bli uppskriven på reservlistan? Mejla Alexandra Pfeiffer, alexandra@handelskammarenvarmland.se , så skriver hon upp dig?

Är du anmäld men har fått förhinder? Hör av dig till oss snarast så har någon annan möjlighet att få din plats!

Datum:
2020-02-04
Tid:
07.30-09.00 (Frukosten står framdukad från 07.15)
Plats:
Scandic Winn, Karlstad

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail