Handelskammaren – Kalender | 2019-10-01

Välkommen på nätverksfrukost i Karlstad (Fullbokat!)

Vilka utmaningar ställs vi inför i framtiden? Hållbara lösningar är ett måste för att Värmland ska vara en fin plats att leva på - även för kommande generationer. Den 1 oktober har vi nästa nätverksfrukost i Karlstad. Då står hållbarhet högst upp på agendan.

OBS! Frukosten är fullbokad. Vill du stå på reservlistan? Mejla då alexandra@handelskammarenvarmland.se.

Hållbarhet är ett ämne som berör oss alla. Hur kan vi alla verka för att bygga en bättre värld, både för oss, men också för vår nästkommande generation? Utöver att arbeta för att en bättre värld att leva i, så handlar det också om att, ur ett strategiskt perspektiv, bygga företag som är grundade i hållbarhet. Dels för att andra ska vilja göra affärer med er, men också för att attrahera arbetskraft.

På frukosten möter vi tre personer från två olika företag, som alla arbetar med hållbarhet. Glenn Mattsing är en entreprenör och numer vd för det nystartade företaget Sculptur. Företaget 3D-printar föremål av återvunnen plast. På nätverksfrukosten kommer han att ge en omvärldsanalys, där han ger exempel på innovationer som är baserade på marin nedskräpning.

Från Ikea kommer Anny Edenvik, lokal marknadschef, och Julia Bergmann, som arbetar på avdelningen Recovery, att delta. De kommer att diskutera hur världsbolaget Ikea jobbar för att bli än mer hållbara. Bland annat har de genomfört en stor satsning där de vill minska matsvinnet.

Frukosten arrangeras i samarbete med Karlstads kommun och Globala Karlstad, som pågår från 30 september till 13 oktober.

Varmt välkommen!

OBS! Frukosten är fullbokad. Vill du stå på reservlistan? Mejla då alexandra@handelskammarenvarmland.se.

Kaffekopp med nätverksfrukost i bakgrunden
Datum:
2019-10-01
Tid:
07.30-09.00. Frukosten finns framdukad från 07.15
Plats:
Scandic Winn, Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Övrig info:

Max två personer per företag. Ej avanmäld plats faktureras med 450 kronor plus moms.

 

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail