Handelskammaren – Kalender | 2019-09-13

Välkommen på höstens första nätverksfrukost i Kristinehamn

Nu är det äntligen dags för höstens första nätverksfrukost i Kristinehamn! Den 13 september öppnar vi upp Mastmagasinet för en morgon av intressanta samtal och en stor möjlighet till nätverkande.

Under morgonen får vi, bland annat, möta Björneborg Steels vd Leif Rosén. Hör hur Rosén har varit delaktig i att ta den månghundraåriga brukstraditionen vidare, efter dåvarande Scana Steels konkurs.

Anna Lundmark Lundberg, vd på Almi företagspartner i Värmland, är också på plats och talar om de värmländska företagens framtid, och vikten av ett välfungerande styrelsearbete för att kunna ta ytterligare kliv i utvecklingen.

Vi vill också ha dina inspel på hur vi kan göra Kristinehamn och Värmland till en ännu bättre plats att bo, arbeta och driva företag i. Inspel som sedan kan ligga till grund för det fortsatta arbetet i Handelskammarens lokalavdelning Kristinehamn.

Varmt välkommen!

Kaffekopp med nätverksfrukost i bakgrunden

Information & anmälan

2019-09-13, 07.30-09.00

Mastmagasinet, Kristinehamn

Anmälan: Senast 10 september.

Har du frågor? Hör av dig till Karolina Nilsson på karolina@handelskammarenvarmland.se

tel: 070-3027254

 

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail