Handelskammaren – Kalender | 2018-03-23

Nätverksfrukost Kristinehamn 2018-03-23

Inspireras, nätverka och gör affärer! Fredag 23 mars är du välkommen på nätverksfrukost i Kristinehamn, denna morgon med fokus på integration.

För att trygga framtidens kompetensförsörjning och skapa ett mer inkluderande samhälle, måste vi ta till vara på den kompetens och de erfarenheter som de människor som kommer till Sverige och Värmland har. Under morgonen får vi ta del inspirerande berättelser från företag och organisationer som stärkt sin verksamhet och fått tag i kompetens, tack vare att de vågat titta utanför sina vanliga nätverk.

Vi har med oss Karl Persson, Olssons Städ och Ingela Ranki, Scana Steel AB, två företag som anställ och tagit emot nyanlända för praktik. Dessutom får vi höra om Match to job, ett värmländskt projekt med utgångspunkten att matcha länets nyanlända mot bristyrken och arbetsgivarnas faktiska behov av arbetskraft.

Varmt välkommen!

Morgonens program

Valmöte Lokalavdelning Kristinehamn
Intervjuer med: 

     Vem är värd Brostipendiet 2018? 

 

Information & anmälan

2018-03-23, 07:30-09:00. För dig som vill nätverka efter mötet hålls dörrarna öppna till klockan 09:30

Mastmagasinet, Södra Hamngatan 5, Kristinehamn

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast klockan 15.00 dagen innan. Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms.

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle. Endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail