Handelskammaren – Kalender | 2018-10-19

Nätverksfrukost Kristinehamn

​Både gränshandeln och antalet gästnätter växer snabbare i Värmland än övriga landet. Den internationella närvaron i regionen är stark, vilket är avgörande för att skapa tillväxt. Även exporten har haft en positiv utveckling och två företag som bidrar till detta är Siluett of Sweden AB och Bro Bärgningsbyggen AB! De är med oss och delar sina erfarenheter.

Vi presenterar även den rykande färska analysen ”Det globala Värmland” och tillsammans diskuterar vi hur vi kan stärka den internationella närvaron i regionen ännu mer.

En viktig del av våra frukostträffar är möjligheten att nätverka. Därför kommer du att få presentera dig för övriga deltagare och vi kommer att ha gott om tid för mingel. Missa inte chansen att bli en del av denna mötesplats för värmländska företag.

Varmt välkommen!

 

 

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Information & anmälan

2018-10-19, 07:30-09:00. För dig som vill nätverka efter mötet hålls dörrarna öppna till klockan 09:30

Mastmagasinet, Södra Hamngatan 5, Kristinehamn

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast klockan 15.00 dagen innan. Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms.

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle. Endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail