Handelskammaren – Kalender | 2019-02-08

Nätverksfrukost Kristinehamn

Välkommen till årets första nätverksfrukost i Kristinehamn!

Under årets första frukost, den 8 februari, är temat attraktivitet. Vad är attraktivitet ur ett kund-, besöks- eller medarbetarperspektiv?

Hur blir man exempelvis en attraktiv arbetsgivare? Vad innebär egentligen en attraktiv centrumkärna och hur lockar man kunder med ett attraktivt erbjudande?

Det och mycket mer diskuterar vi med våra gäster:

Anita Sjölander, produktionsdirektör Nordic Paper
Jonas Pettersson, försäljningschef Husbilslandet
Madelen Richardsson, vd och näringslivschef Närsam

För att skapa goda förutsättningar för nya affärer kommer det att finnas gott om tid för mingel och för den som vill finns det också möjlighet att stanna kvar och nätverka efter frukosten.

Varmt välkommen!

 

 

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Information & anmälan

2019-02-08, 07:30-09:00. För dig som vill nätverka efter mötet hålls dörrarna öppna till klockan 09:30

Mastmagasinet

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast klockan 15.00 dagen innan. Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms.

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle. Endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail