Handelskammaren – Kalender | 2020-02-21

Nätverksfrukost i Kristinehamn - FULLBOKAD

Den 21 februari är det dags för årets första nätverksfrukost i Kristinehamn. Temat den här gången är Världen känner av oss, och vi får möta lokala företag som sätter länet på den internationella kartan.

Från noll till 70 000 gästnätter på nio år. Kristinehamns Herrgårdscamping växer så det knakar och när vi i somras kunde läsa att allt fler norrmän väljer att semestra i Värmland, ja då var det många av dessa som spenderade sin semester just på Herrgårdscampingen. Vi möter platschef Therese Bengtsson Elfstrand.

Under morgonen träffar vi också Rebecka Nilsson som är vd på Rainpower Kristinehamn. Det norskägda företaget som erbjuder sina produkter och tjänster till vattenkraftmarknaden världen över.

Bodycote är världens ledande värmebehandlingsföretag med 180 enheter i 21 länder. En av dessa enheter ligger numera i Kristinehamn då man sommaren 2019 köpte företaget Härdtekno. Ricard Olsson, marknads – och kvalitetschef vid anläggningen i Kristinehamn berättar om verksamheten och hur det är vara del av ett internationellt nätverk.

Varmt välkommen till nätverksfrukosten i Kristinehamn!

Frukosten är nu fullbokad

Mejla Karolina Nilsson, karolina@handelskammarenvarmland.se för att bli satt på reservlistan!

 

Kaffekopp med nätverksfrukost i bakgrunden

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Information & anmälan

2020-02-21, 07.30 - 09.00.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail