2017-10-20

Kalender och Nyheter

Nätverksfrukost i Lokalavdelning Kristinehamn

Inspireras, nätverka och gör affärer! Fredag 20 oktober är du välkommen på höstens andra frukostträff i Lokalavdelning Kristinehamn.

Vi vet att affärer görs i mötet mellan människor. Därför är nätverkande viktigt. Med företagsintervjuer, gott om tid för mingel och massor av hjärta är Handelskammarens frukostar ett perfekt tillfälle för dig som medlem att inspireras och skapa nya kontakter och vårda befintliga. Vi håller till på Mastmagasinet som dukar fram en härlig frukostbuffé.

Varmt välkommen!

Morgonens program

Under morgonen möter du  Jerker Nilsson, vd Seelution. Företaget som i december förvärvade Emutec och nu projekterar för att bygga ut verksamheten vid Kroksvik. Dessutom träffar vi Ulf Lundgren, vd Färg-In. Företaget som i över 30 år har försett industrin med färg.

Hoppas vi ses!

PS. Ladda hem vår app, Handelskammaren Värmland – Bättre möten. Du hittar den i App Store och Google play. I den kan du se morgonens program, hitta kontaktuppgifter till andra deltagare, ställa frågor och svara på mentometerfrågor. Eventkod: Kristinehamn10

 

Läs alla Handelskammarens kalenderinlägg
jail