Handelskammaren – Kalender | 2019-06-14

Nätverksfrukost på Derome Husproduktion

Från skog till färdig hus.

Stark kopplat till vår närhet till skogen byggs av tradition svenska villor i trä. Ett byggmaterial som nu även sprider sig till större husbyggen, i takt med en önskan om att bygga mer förnybart och klimatvänligt.

Den 14 juni håller vi vårt frukostmöte på plats hos Derome Husproduktion. Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1946. Trä är ”den gröna tråden” i verksamheten – där skog blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi.

Vid produktionsanläggningen i Kristinehamn tillverkas bostäder i trästomme med volymbyggnadsteknik där det mesta byggs färdigt i fabriken. Vd Johan Axelsson bjuder på en rundvandring och berättar om verksamheten, framtidsplanerna och om hur trenderna inom husbyggande ser ut.

Vi möter också Hans Karlsson, styrelseordförande för Kristinehamnsbostäder, som berättar mer om vad det innebär att skapa bra boende för alla – under hela livet – idag och i framtiden.

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2019-06-14, 07:30 - 09:00

Hantverkargatan 5, Kristinehamn

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: Senast 12 juni

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Frågor eller funderingar?

Kontakta Karolina Nilsson, Karolina@handelskammarenvarmland.se

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail