2018-06-20

Kalender och Nyheter

Sommarfest på vår balkong

Ta med vänner, kunder och kollegor för att fira in sommaren tillsammans med oss, under vår traditionsenliga sommarfest den 20 juni.

På restaurang Bazar i fjol blev det fullt. Nu har det återigen, äntligen, blivit dags för sommarfest. Denna gång fyra våningar upp. Vägg i vägg med vårt kontor i Inre Hamn har vi Karlstads kanske läckraste terrass, med sol långt in på sena timmen. Den 20 juni är du välkommen hit för en kväll fylld av nätverkande, god mat, trevligt sällskap och intressanta samtal.

För den som vill ses vi på Good Guys Tap vid halv fem. Därifrån tar vi oss sedan den korta biten till andra sidan av Inre Hamn och upp på våning fem i Skeppet. Väl där bjuds det på fördrink på terrassen innan vi slår oss till bords för att avnjuta middag i kvällssolen. Festligheterna fortsätter sedan med musik, trevliga samtal och gott att dricka. Vi hoppas att ni vill vara med och fira in sommaren tillsammans med oss.

Vi bor fyra trappor upp och ni är välkomna in!


Foto: KLARA arkitekter

Program

16.30 Häng hos Good Guys Tap
17.30 Fördrink på terassen
18.30 Middag
20.00 Kaffe och efterätt
Fortsatta festligheter med musik och trevliga samtal.

 

Läs alla Handelskammarens kalenderinlägg

GILLA OSS PÅ FACEBOOK!

Nätverka, diskutera och få det
senaste av oss också på Facebook.

#

Snabbguide

Vilka vill du göra affärer med?

Det värmländska näringslivet är brett och spännande. Som medlem i Handelskammaren Värmland får du tillgång till en viktig mötesplats där du kan inspireras, knyta kontakter och göra affärer. Både med Värmland, Sverige och världen.

I vårt nätverk av över 1130 värmländska medlemsföretag hittar du företag i alla branscher, storlekar och värmländska kommuner.

Se vilka företag som tillsammans med oss jobbar för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen.

Vi är medlemmar!

Företagen i Värmland

I Värmland finns 15 413 företag. Lär dig mer om dem genom att klicka på infografen ovan!

 

jail