Handelskammaren – Kalender | 2018-06-20

Sommarfest 20 juni 2018

Ta med vänner, kunder och kollegor för att fira in sommaren tillsammans med oss, under vår traditionsenliga sommarfest den 20 juni.

På restaurang Bazar i fjol blev det fullt. Nu har det återigen, äntligen, blivit dags för sommarfest. Denna gång fyra våningar upp. Vägg i vägg med vårt kontor i Inre Hamn har vi Karlstads kanske läckraste terrass, med sol långt in på sena timmen. Den 20 juni är du välkommen hit för en kväll fylld av nätverkande, god mat, trevligt sällskap och intressanta samtal.

För den som vill ses vi på Good Guys Tap vid halv fem. Därifrån tar vi oss sedan den korta biten till andra sidan av Inre Hamn och upp på våning fem i Skeppet. Väl där bjuds det på fördrink på terrassen innan vi slår oss till bords för att avnjuta middag i kvällssolen. Festligheterna fortsätter sedan med musik, trevliga samtal och gott att dricka. Vi hoppas att ni vill vara med och fira in sommaren tillsammans med oss.

Vi bor fyra trappor upp och ni är välkomna in!


Foto: KLARA arkitekter

Program

16.30 Häng hos Good Guys Tap
17.30 Fördrink på terassen
18.30 Middag
20.00 Kaffe och efterätt
Fortsatta festligheter med musik och trevliga samtal.

Information & anmälan

2018-06-20, 16.30 och framåt. För den som vill ses vi på Good Guys Tap i Inre Hamn, vid halv fem. Den som vill komma direkt till Skeppet (Tullhusgatan 1A) är välkommen från 17.30. 

Good Guys Tap, Magasin 2, Inre Hamn/Tullhusgatan 1 A, Karlstad, våning 5

Pris: 595 kronor ex moms. Kostnaden faktureras. Ingår gör fördrink, middag, två glas vin/öl samt kaffe och efterrätt.

Skriv med eventuella matallergier i meddelanderutan nedan.

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast en vecka innan. Ej avanmäld plats debiteras med 595 kronor plus moms. För medlemmar i Handelskammaren Värmland. Platsen kan överlåtas.

Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail