Handelskammaren – Kalender | 2019-06-18

Sommarsegling på Glafsfjorden

Välkommen ombord på Lokalavdelning Arvikas sommarsegling på Glafsfjorden den 18 juni! Vinden i håret, solen i ryggen, klarblått vatten, god mat och trevligt sällskap. En fantastisk kväll helt enkelt.

Nu är det återigen dags för vår uppskattade sommarseglingen med lokalavdelning Arvika! Ta med vännerna, kollegorna eller kunderna och möt sommaren tillsammans med oss.

Årets seglats startar 18.00, där vi seglar ut till ön Skagern. Flytvästar finns på båtarna och du behöver inte kunna segla för att vara med. Väl i hamn tänder vi grillen och umgås. Mat och dryck serveras av Br Olssons Restauranger.

I vanlig ordning hoppas vi på god vind och klär oss efter väder! Vid regn äter vi i klubbstugan på Skagern. Det finns begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Varmt välkommen!

Sommarsegling Glafsfjorden

Kontaktperson

Eva Johansson
070-574 56 04

Information & anmälan

2019-06-18, 17:30

Strandvägen 1, Arvika. Vi samlas 17:30 vid klubbstugan i segelbåtshamnen för lite mingel, innan vi kastar loss kl 18:00. Parkering finns vid ANC ( gå genom bommen).

Pris: 399 kr per person ex moms. I priset ingår båttur, mat och dryck samt kaffe.

Bokningsvillkor: Eventuella återbud ska vara oss till handa senast lördag 15/6. Ej avanmäld plats debiteras med 399 kronor plus moms. Platsen kan överlåtas.

Begränsat antal platser. Först till kvarn.

OBS! Skriv in eventuella allergier eller kostpreferenser i meddelanderutan nedan.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail