Handelskammaren – Kalender | 2018-09-04

Valdebatt inför riksdagsvalet 2018

Vi står inför ett intressant val i höst och den politiska temperaturen är redan hög. Men var står våra riksdagspartier i viktiga näringslivsfrågor egentligen? Alla medlemmar är välkomna till en gemensam nätverksträff den 4 september, under ledning av poeten, författaren och artisten - Ismael Ataria.

Med bara några månader kvar till valet är det hög tid att trappa upp diskussionerna kring näringslivets förutsättningar. Vi har bjudit in samtliga riksdagspartiers toppkandidater och är glada för att alla kommer till vår debatt. Det visar att de värmländska politikerna tycker att näringslivsfrågor är viktiga. Med fokus på näringslivet kommer det bli diskussioner om allt från skolan till relationen mellan stad och land.

Vi törs påstå att det kommer bli ett annorlunda valsamtal under ledning av moderatorn Ismael Ataria, född och uppvuxen i Hagfors. Ismael pratar i radio och har gett ut flera böcker och skivor.

I vår debattpanel sitter:

Daniel Bäckström (Centerpartiet)
Arman Teimouri (Liberalerna)
Kjell-Arne Ottosson (Kristdemokraterna)
Stina Bergström (Miljöpartiet)
Pål Jonson (Moderaterna)
Lars Mejern Larsson (Socialdemokraterna)
Håkan Svenneling (Vänsterpartiet)
Runar Filper (Sverigedemokraterna)

Program

07:30 Registrering och frukost
07:50 Paneldebatt
08:15 Paus och kaffe
08:35 Paneldebatt forts.
09:00 Avslut

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2018-09-04, 07:30-09:00

Scandic Winn, Karlstad

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 15:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail