Handelskammaren – Kalender | 2019-04-12

Valmöte och nätverksfrukost Kristinehamn

2018 blev ett framgångsrikt år för den svenska e-handeln och tillväxten uppmättes till 15 procent jämfört med året innan. För 2019 är prognosen att e-handeln kommer växa med 14 procent och uppgå till 88 miljarder kronor. Vid vår nätverksfrukost den 12 april träffar vi två spännande företag som ser e-handeln som en affärsmöjlighet!

Jakob Twedmark på Motillo bygger e-handelslösningar åt sina kunder, som tillsammans omsätter en kvarts miljard! Vi pratar med honom om hur man lyckas online, och vad som händer om man släpper loss 20 studenter med en budget på 25 miljoner och 3 timmar på sig att spendera pengarna!

Vi möter också Sandra Schagerström och LarsOve Nilsson, på Granngården Kristinehamn. Granngårdens e-handel växer och utvecklas och ska knytas samman än mer med de fysiska butikerna. Vad innebär det egentligen att satsa både på den fysiska butiken och på e-handel – för kunderna, omsättningen och för butiken? Sandra och LarsOve ger oss sin bild.

Vi avslutar frukosten med ett kort valmöte i Handelskammarens lokalavdelning i Kristinehamn, där vi utser och presenterar representanterna för 2019.

För att skapa goda förutsättningar för nya affärer finns det gott om tid för mingel. Det finns också möjlighet att stanna kvar och nätverka efter frukosten.

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2019-04-12, 07:30 - 9:00

Mastmagasinet, Södra Hamngatan, Kristinehamn

Pris: Kostnadsfritt

Bokningsvillkor: Aktiviteten är endast för medlemmar i Handelskammaren Värmland. Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max två personer per företag bokas per tillfälle.

Ej avanmäld plats debiteras med 450 kronor plus moms. Avbokning ska ske senast kl. 12:00 dagen före. Platsen kan överlåtas.

 

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail