Handelskammaren – Kalender | 2019-09-27

Värmland Nästa Göteborg

Välkommen till Värmland Nästa den 27 september på Västsvenska Handelskammaren i Göteborg. Ett värmlandshäng för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Tillsammans med en rad framstående företag inom ett stor antal branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare, bjuder vi nu in till en lunch på Västsvenska Handelskammaren i Göteborg.

Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat NWT Media, Qtym, Aspia, Rejlers, Compare, Ny i Värmland , Valmet och Region Värmland.

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda.

Oavsett om du går i flyttankar eller bara vill delta på en trevlig lunch och bredda ditt kontaktnät, om du är född och uppvuxen i Värmland eller bara allmänt nyfiken, är du varmt välkommen att delta.

Hoppas vi ses!

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Spännande jobb, på ledande företag

NWT Media

Vem söker ni?

Gärna personer som har fått kunskaper och kompetens inom media men även kopplat till digital utveckling, analys, UX och marknadsföring.

Varför  jobba hos er?

För att vi genomgår en stor digital förändringsresa och bygger Värmlands framtid mediehus. Här finns även möjlighet att växa och utvecklas inom vår

Aspia

Vem söker ni?

Vi på Aspia erbjuder tjänster inom redovisning, lönehantering, affärsrådgivning och skatt. Kanske har du konsulterfarenhet från annan byrå eller vill söka dig vidare till nya utmaningar inom ekonomiområdet. Vi växer brett och behöver senior kompetens likväl som dig som är tidig i karriären.

Varför jobba hos er?

Aspia är inne på en unik tillväxtresa där vi som marknadsledare lägger stora resurser på att med de främsta medarbetarna leverera den bästa kundupplevelsen. Hos oss jobbar du med moderna digitala verktyg och har fina möjligheter till utveckling. Tiden på Aspia ska vara den bästa i din karriär!

Ny i Värmland

Hur kan ni hjälpa den som vill flytta till Värmland? 

Vi tror att, för att trivas riktigt bra i en ny stad behöver du ett bra jobb, vänner och att allt det praktiska flyter på. Allt detta kan vi hjälpa till med.

Vi har under en lång tid byggt upp ett stort nätverk av personer som har siktet på att flytta tillbaka till Värmland och hoppas kunna matcha deltagarnas profiler med våra företagsmedlemmars behov av kompetens och kommer gärna med tips och kontakter till relevanta arbetsgivare.

Varför ska den som ny i Värmland ta kontakt med er?

Som talang ska du ansluta dig till Ny i Värmland om du vill bygga upp ditt nya sociala och professionella nätverk i Värmland. Tillsammans med våra medlemsföretag erbjuder vi bl.a. nätverksluncher, speed dating med attraktiva arbetsgivare, afterworks, sociala aktiviteter m.m.

Region Värmland

QTYM

Rejlers

Information & anmälan

2019-09-27, 11:30 - 13:00

Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg

Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch.

Du väljer själv om du vill skriva med vilket företag du arbetar på.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail