Handelskammaren – Kalender | 2019-09-27

Värmland Nästa Göteborg

Välkommen till Värmland Nästa den 27 september på Västsvenska Handelskammaren i Göteborg. Ett värmlandshäng för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Tillsammans med en rad framstående företag inom ett stor antal branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare, bjuder vi nu in till en lunch på Västsvenska Handelskammaren i Göteborg.

Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat Volvo Construction EquipmentNWT Media, Qtym, AspiaNy i Värmland och Region Värmland.

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda.

Oavsett om du går i flyttankar eller bara vill delta på en trevlig lunch och bredda ditt kontaktnät, om du är född och uppvuxen i Värmland eller bara allmänt nyfiken, är du varmt välkommen att delta.

Hoppas vi ses!

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Information & anmälan

2019-09-27, 11:30 - 13:00

Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg

Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch.

Du väljer själv om du vill skriva med vilket företag du arbetar på.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail