Handelskammaren – Kalender | 2018-06-01

Värmland Nästa Göteborg 180601

Välkommen till Värmland Nästa den 1 juni. Ett Värmlandshäng på Västsvenska Handelskammarens huvudkontor i Göteborg.

Tillsammans med en rad företag bjuder vi nu in till en lunch för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på vad Värmland har att erbjuda. Det blir ett Värmlandshäng med företagsledare från spännande verksamheter, hemvändare och värmlänningar i förskingringen. Under premiären i Stockholm i fjol, deltog inte mindre än 90 personer.

Mycket att erbjuda

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda. Samtliga företag som deltar är på jakt efter duktiga medarbetare och de representerar en rad olika branscher. Med på plats är bland annat Tickster, Xmentor, SBAB, Blue Future, QTYM, Thermia, Karlstads kommun och KBAB. Med vårt nätverk av över 1130 företag kan vi på Handelskammaren också hjälpa dig om det är något speciellt företag som du vill komma i kontakt med.

Varmt välkommen!

Information & anmälan

2018-06-01, 11:30-13:00

Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg

Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch.

Skriv med eventuella matallergier i meddelanderutan nedan.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail