Handelskammaren – Kalender | 2019-09-20

Värmland Nästa Stockholm

Tillsammans med en rad företag bjuder vi nu in till en lunch för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på vad Värmland har att erbjuda. Det blir ett värmlandshäng med företagsledare från spännande verksamheter, hemvändare och värmlänningar i förskingringen.

Med på plats har vi framstående företag inom ett stort antal branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare. Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat Ninetech, Volvo Construction Equipment, HSB Värmland, NWT, Konsumentverket, Testhuset, Elvenite, Ny i Värmland, Visit Värmland och Region Värmland.

 

Mycket att erbjuda
Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda. Oavsett om du går i flyttankar eller bara vill delta på en trevlig lunch, om du är född och uppvuxen i Värmland eller bara allmänt nyfiken, är du varmt välkommen att delta.

 

Hoppas vi ses!

Information & anmälan

2019-09-20, 11:30 - 13:00

Hobo hotel, Brunkebergstorg 4, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt, vi bjuder på lunch

Du väljer själv om du vill ange vilket företag du arbetar på.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail