Handelskammaren – Kalender | 2019-09-20

Värmland Nästa Stockholm

Välkommen till Värmland Nästa den 20 september på Hobo Hotel i Stockholm. Ett värmlandshäng för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Tillsammans med en rad framstående företag inom ett stor antal branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare, bjuder vi nu in till en lunch på Hobo hotell i Stockholm.

Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat Rejlers, Ninetech, NWT Media, HSB Värmland, Konsumentverket, Testhuset, Elvenite, Ny i Värmland, Visit Värmland och Region Värmland.

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda.

Oavsett om du går i flyttankar eller bara vill delta på en trevlig lunch och bredda ditt kontaktnät, om du är född och uppvuxen i Värmland eller bara allmänt nyfiken, är du varmt välkommen att delta.

Hoppas vi ses!

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Information & anmälan

2019-09-20, 11:30 - 13:00

Hobo hotel, Brunkebergstorg 4, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt, vi bjuder på lunch

Du väljer själv om du vill ange vilket företag du arbetar på.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail