Handelskammaren – Kalender | 2018-09-21

Värmland Nästa Stockholm

På grund av stort intresse är eventet fullsatt men hör gärna av dig till Karolina Nilsson, karolina@handelskammarenvarmland.se eller 070 - 30 27 254 för mer information om du hade velat delta.
Välkommen till Värmland Nästa den 21 september. Ett värmlandshäng på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Stockholm.

Tillsammans med en rad företag bjuder vi nu in till en lunch för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på vad Värmland har att erbjuda. Det blir ett värmlandshäng med företagsledare från spännande verksamheter, hemvändare och värmlänningar i förskingringen. Vid förra årets träff, även den på Löfbergs Rosteri & Kaffebar, deltog inte mindre än 90 personer och det skapades massor av nya kontakter. Kontakter som i flera fall har lett till jobb och en handfull nya värmlänningar.

Mycket att erbjuda

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda. Samtliga företag som deltar är på jakt efter duktiga medarbetare och de representerar en rad olika branscher. Med på plats är bland annat Branäsgruppen, Askås, Tengbom, UddeholmTicksterSBAB, Fastighetsbyrån Karlstad, Elektrotekniska Byrån AB, Experis och Karlstads kommun. Med vårt nätverk av över 1130 företag kan vi på Handelskammaren också hjälpa dig om det är något speciellt företag som du vill komma i kontakt med.

Oavsett om du går i flyttankar eller bara vill delta på en trevlig lunch, om du är född och uppvuxen i Värmland eller bara allmänt nyfiken, är du varmt välkommen att delta.

Hoppas vi ses!

Precis som i Göteborg den 1 juni bjuder Värmland Nästa i Stockholm på trevliga samtal med företagsledare, hemvändare och personer med anknytning till Värmland.

Datum:
2018-09-21
Tid:
11:30-13:00
Plats:
Löfbergs Rosteri & Kaffebar, Kungsgatan 3, Stockholm
Pris:
Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch.
Övrig info:

Skriv med eventuella matallergier i meddelanderutan nedan.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail