2017-09-13

Kalender och Nyheter

300 företag deltog under handelskammarveckan

Den 1 september flyttade Handelskammaren Värmland in i nya lokaler i Skeppet, Inre Hamn i Karlstad. Redan veckan därpå bjöds medlemmarna in till en Handelskammarvecka, fylld av aktiviteter.

Flytten är enligt Handelskammarens vd Frida Johansson ett naturligt steg för att utveckla Handelskammaren och skapa ytterligare mervärde för medlemmarna.
– Vi rivstartade våra första dagar i huset, med att visa upp vår nya mötesplats och vad den innebär för våra medlemmar! Nu kan vi knyta fler av våra event till våra lokaler och de mötesplatser som finns i huset och genom det skapa fler och bättre sätt att mötas för våra medlemmar.

Omkring 300 företag deltog på veckans aktiviteter, som i likhet med Handelskammarens affärsresor, bjöd på ett Handelskammarår i miniatyr.
– Det blev en mix av de aktiviteter som vi erbjuder med fokus på nätverk, kunskap, erfarenhetsutbyte och möten med aktuella personer, berättar Mikael Björemo som samordnade Handelskammarveckan.

Själva kontoret är inte stort, men det finns flera lokaler i byggnaden som är till för alla hyresgäster. Invigningsveckan blev ett första prov på hur lokalerna fungerade och Handelskammaren är nöjda.
– Tanken vi har är att det här ska bli en bättre mötesplats för våra medlemmar, och det har vi märkt att det blivit, redan nu under första veckan, säger Frida Johansson.

Veckan avslutades med ett välbesökt invigningsmingel:

 

 

 

Läs alla Handelskammarens nyheter
jail