Combined Excellence samlar experter

Berättelsen om Värmland | Det värmländska företaget Combined Excellence växer så det knakar.

I en tid där digitaliseringen är viktigare än någonsin, ligger de, onekligen, i framkant.

Niklas Hellberg, delägare, ordförande och marknadschef på Combined Excellence, har arbetat med digitalisering i trettio år och har sett hur snabbt saker och ting faktiskt har förändrats.

– Tidigare sågs kanske IT/digitalisering mer som något man investerade i omgångar, eller när man hade kapaciteten att effektivisera enskilda affärsprocesser. I dag är digitalisering en överlevnadsfråga och handlar om hela bolagets lönsamhet och förmågan att upprätthålla konkurrenskraft, säger Niklas Hellberg.

Combined Excellence är i dag, efter bara tre år som bolag, över 300 anställda i koncernen och omsätter 440 miljoner kronor. De är en plattform som samlar spjutspetsbolag inom just digitalisering.

– Vi tror starkt på att framtidens kunder vill ha experter och det blir allt vanligare med expertbolag som äger just sina nischer. Genom att bygga rätt erbjudanden och utveckla varumärken tillsammans med kunden bygger man konkurrenskraftiga verksamheter, säger Hellberg.

Vilka trender ser du under 2020?

– Att digitaliseringen aldrig kommer att bli klar, den måste jobbas med – hela tiden. Utvecklingen går bara snabbare och snabbare och det är viktigt att hänga med.

Detta är en del av Berättelsen om Värmland. Lär känna fler företag och personer här!

Bild: Pressbild.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail