Givet att vara med på Affärsresan

"Jag ser fram emot hela evenemanget, men naturligtvis ska det bli extra kul att träffa alla människor. Det är personerna på plats som gör mer än halva grejen." Det säger Cecilia Fjellman, vd på Seleri,  som är en av de som redan anmält sig till Affärsresan - Föreställningen om Värmland den 16-17 maj.

Vad ser du fram emot mest?

Handelskammarens arrangemang är alltid bra och det känns givet att vara med på Affärsresan för mig. Jag ser fram emot hela evenemanget, men naturligtvis ska det bli extra kul att träffa alla människor. Det är personerna på plats som gör mer än halva grejen.

Vad tror du att du själv kommer att bidra med?

Mitt mål är att skapa nya affärskontakter och jag vill skapa ingångar i mitt nätverk för andra som vill ha del av det. Jag kommer att göra mitt bästa för att det ska bli så trevligt och givande som möjligt för både mig själv och dem jag möter.

Finns det någon särskild du vill träffa?

Ja, företagare som har anställda och som förstår komplexiteten i lön. Framförallt de som har en enda person som sköter all administration. De kan vinna mycket på att låta någon annan sköta lönehanteringen.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail