2017-09-13

Kalender och Nyheter

Hallå där Emma Lindberg…

….ny vikarierande kommunikatör på Handelskammaren Värmland.

Hur känns nya jobbet?

– Toppen! Jag började samtidigt som Handelskammarens invigningsvecka i nya lokalerna. På en vecka har vi haft nätverksfrukost, utbildning, seminarium och en inflyttningsfest. Intensiv, lärorik och spännande start.

Och varför tackade du ja?

– Det är en unik möjlighet för mig att lära känna Värmland, träffa näringslivet och aktivt få ta del av allt spännande som händer här. Sist men inte minst får jag arbeta tillsammans med drivna kollegor som arbetar med hjärtat. Ganska lät beslut faktiskt!

Så du är inte härifrån?

– Nej, jag är född och uppvuxen i Sörmland. De senaste nio åren har jag arbetat i Stockholm.

Vad fick dig att ta det beslutet att lämna Stockholm och flytta hit?

– Stockholm är fantastiskt! Men det är Värmland också. Och nu kändes det helrätt att flytta hit. Min sambo är härifrån, här fanns drömhuset och släkt/vänner nästgårds. Naturen är runt knuten, pendla mindre och umgås mer med familjen…ja, listan kan göras lång!

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kommer närmast från Bostadsförmedlingen i Stockholm där jag arbetat med kommunikations- och varumärkesarbete. Jag har en bakgrund som grafisk formgivare och har jobbat med det i både privat och offentlig regi.

Vad blir din uppgift på Handelskammaren?

– Jag kommer vara kommunikatör här under tiden som Ingela är föräldraledig. Exakt vad rollen kommer innehålla är inte helt satt än. Utgångspunkten är att kommunicera de frågor som medlemmarna vill att vi ska lyfta, i nära samarbete med kollegorna.

Vilken är din bästa egenskap på jobbet?

– En positiv inställning och en nyfikenhet på min omgivning.

Lycka till på nya jobbet!

– Tack!

 

 

Läs alla Handelskammarens nyheter
jail