Hej! - Värmland behöver dig

Ja, så är det. Vi är nu över 1150 företag som tillsammans, varje dag, bidrar till att göra Värmland till en bättre plats att leva och jobba på! Att vi blir fler och att du är medlem hos oss är vi väldigt glada för. Värmland behöver dig. Och som medlem i Handelskammaren Värmland gör du skillnad. För oss alla.

Visste du att alla våra medlemsföretag tillsammans representerar varannan värmlänning som går till jobbet idag? En helt otrolig siffra om man tänker efter. I våra ögon är det dock inte bara häftigt, utan också en styrka som vi kan använda för att utveckla Värmland till det vi vill att det ska vara.

Att se till att Värmlands företag har så bra förutsättningar som möjligt är vårt jobb här på Handelskammaren. Varje dag arbetar vi med att göra er röst hörd. Vare sig det handlar om att stärka bilden av Värmland, skapa en tillgänglig och framkomlig region, se till att fler företag blir globala och hållbara eller jobba med att underlätta framtida rekryteringar.

Under 2019 fortsätter arbetet med att tillsammans med er göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen. Vi växlar upp med ännu fler anpassade utbildningar och bjuder in till mötesplatser som ger dig såväl nya affärsvänner som kunskap och inspiration. Och vill du expandera globalt erbjuder vi en hjälpande hand. Det är bara att ringa, nyttja våra digitala tjänster eller komma förbi. Kaffet är varmt.

Du hittar våra utbildningar för våren 2019 här!

Här hittar du vår kalender (uppdateras löpande)

Ladda ner vår Kalender för våren 2019 som pdf

Vi önskar dig en fin start på det nya året och hoppas att vi får många anledningar att ses!

Bästa hälsningar från vännerna på
Handelskammaren Värmland

På gång 2019

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail